Marcel's WASMIDDEL 2x

Vorige Artikel 77 van 112 Volgende
€ 15,95 (inclusief 21% btw)

Marcel's green soap  WASMIDDEL 2x

Er gaan iedere week heel wat liters schoonmaakmiddelen door de gootsteen. Vaak met veel chemicalien en belastend voor ons milieu. De producten van Marcel's Green Soap bieden een antwoord.  Alle ingrediënten komen uit de natuur en dus niet uit de chemie zoals bij reguliere huishoudmiddelen. Er wordt gebruik gemaakt van plantaardige, natuurlijke biologisch afbreekbare en veilige ingrediënten, vriendelijk voor je handen en het milieu . Elk product van Marcel’s Green Soap  is vrij van  parabenen, zuren ammonia chloor of kleurstoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, huis of mens. Alle producten hebben een natuurlijke geur zoals sinaasappel, basilicum en sandelhout.

De schoonmaakproducten van Marcel's Green Soap zijn geconcentreerd en kunnen hardnekkig vuil prima aan. Daarnaast hebben ze allemaal een heerlijke geur. Poetsen en afwassen kennen een ware geurbeleving en worden daardoor een klein feestje. Op naar de vaat en de schoonmaak!

Cayboo levert de producten van Marcel's Green Soap in pakketten.
De geuren kunnen naar eigen keuze samengesteld worden
De prijs is telkens per aangegeven pakket.

•    geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. 

•    100% natuurlijk, 99% biologisch afbreekbaar.

 

Verdere info

  • Een deel van de wasactieve stoffen in Marcel’s Green Soap is op basis van palmolie. Wij maken alleen gebruik van gecertificeerde palmolie. Dit is olie waarvan de herkomst goedgekeurd is door de RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil). Deze organisatie, waar ook organisaties als Greenpeace, Wereldnatuurfonds en Oxfam-Novib bij aangesloten zijn, zet zich in om zoveel mogelijk palmolie wereldwijd duurzaam te maken. Marcel’s Green Soap sluit zich daar graag bij aan.  
  • De producten zijn veganistisch, de glycerine die gebruikt wordt is plantaardig
  • Alle verpakkingen van Marcel’s Green Soap zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Dit helpt om de plastic berg terug te dringen. Wel na gebruik bij het plastic afval doen of navullen
  • De producten zitten wel vol met natuurlijke ingrediënten maar niet alle producten die worden gebruikt hebben een biologisch certificaat. Alle producten zijn wel 99% biologisch afbreekbaar.
  • De producten van Marcel's zijn bovendien dierproefvrij

 

EN DAN NU DE GEUREN ......mmmmmm

Patchouli & Cranberry
Patchouli heeft een zoete, kruidig-aardeachtige geur, geschikt om ongewenste luchtjes te bestrijden. In de sixties was patchouli daarom ook populair (het maskeerde de geur van een ondeugend sigaretje). We hebben patchouli ondersteund met het fris-zure van cranberry.

Vanille & Katoen
De combinatie vanille/katoen wordt in aromatherapie gebruikt vanwege de rustgevende werking. In plaats van die 20 minuten durende meditatie-sessie kan je gewoon een vers gewassen trui aantrekken. Dan begin je dus én relaxed aan je dag, én je hebt tijdwinst geboekt die je kan gebruiken, om (we zeggen maar wat) de vloer te dweilen of de afwas te doen. Win-win!

 

© 2011 - 2020 Cayboo, bamboe kleding, hout, servies en bamboe horloges | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel