ECO schuursponsjes 2 baaltjes

Vorige Artikel 8 van 112 Volgende
€ 3,95 (inclusief 21% btw)

ECO Schuursponsjes


Van deze Mediterraanse grassoort  genaamd Stipa Tenacissima oftewel Esparto, maak je makkelijk je eigen schuursponsjes.
Esparto groeit van nature rond de Middelandse Zee. Deze sterke plant heeft geen bestrijdingsmiddel nodig. Het wordt geplukt met respect voor het ecosysteem, gedroogd en gebleekt door de warme zon. Al sinds mensenheugenis worden deze eco-schuursponsjes gebruikt in het Middellandse Zeegebied.

Terwijl wij  met onze plastic schuursponsjes de microbeads letterlijk in ons schone drinkwater schuren. 
Ben je daar echt klaar mee, dan heeeft CAYBOO nu het alternatief.

De sponsjes zijn van nature antibacterieel en schimmelwerend zijn.   Een echt kadootje van de natuur. Samen met natrium bicarbonaat is het helemaal een super schoonmaakteam ! Perfect om je gootsteen mee schoon te maken, de kraan of je badkamer. Maar ook de vuile pannen of je fiets.

Probeer het maar eens ! En ben je er klaar mee? Dan gooi je ze hop... in het bos. Of in de GFT-bak natuurlijk. Geen probleem voor de aarde en je huis weer lekker schoon. Deze sponsjes worden verkocht als baaltje. Uit 1 baaltje haal je gemiddeld 3 schuurbolletjes, maar dan moet je ze wel even zelf maken. Neem een pluk uit het baaltje en draai er  een bolletje van. En het is klaar voor gebruik. 

Specificatie Omschrijving
Aantal delen 1
© 2011 - 2020 Cayboo, bamboe kleding, hout, servies en bamboe horloges | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel