Verzendkosten/ verzendwijze


Binnen Nederland

  • De verzendkosten bedragen € 3,95 voor alle bestellingen onder de €20,-   Je krijgt een email met een Track en Trace code, zo kun je het pakket altijd volgen. Soms kunnen pakjes door de brievenbus en hoef je er dus net voor thuis te zijn. Grotere pakketten worden aan de deur aangeboden; mocht je niet thuis zijn dan volgt een herhaling de volgende dag. Via de mail kun je ook corresponderen met Post.nl over een ander tijdstip van bezorging of eventueel afhalen op een afhaallocatie bij je in de buurt.

  • GRATIS VERZENDING  binnen Nederland van bestellingen met een waarde vanaf €20,-  of meer.
    Ook hier krijg je een email met een  Track en Trace code op het moment dat je bestelling door ons is verzonden.  Verder gelden dezelfde opmerkingen als bovenstaand.

  • Bestellingen die  op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn  worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Uiteraard geldt dat de artikelen dan op voorraad  zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan ontvang je daarvan van ons een mail en communiceren we met je over eventuele oplossingen.

Cayboo maakt voor verzending vooral  gebruik van  Post.nl / MyParcel. Ervaring heeft ons geleerd dat de bezorging een tot  twee werkdagen kost (geteld vanaf het moment dat het product wordt opgehaald op het verzendpunt)
Maandag is geen  bezorgdag bij Post.nl,  zaterdag wel.

 

Verzendkosten Buitenland 

Belgie en Duitsland met Track en Trace:  € 8,75
Overige landen op aanvraag.


 

 

© 2011 - 2018 Cayboo, DE webwinkel voor bamboe textiel, design en (t)huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel