Verzendkosten/ verzendwijze


Binnen Nederland

 

  • De verzendkosten bedragen € 3,95 voor alle bestellingen onder de €50,- *  U krijgt vanaf bestellingen van  €25,-  euro een Track & Trace code op het moment dat uw pakket is verzonden. U  kunt dan uw bestelling volgen.

  • GRATIS VERZENDING *  binnen Nederland van bestellingen met een waarde vanaf €50,-  of meer.
    Ook hier krijgt u een email met een code op het moment dat uw bestelling door ons is verzonden.

  • De goederen worden doorgaans de dag na bestelling verzonden, mits alle goederen op voorraad zijn en mits dit een werkdag is.  Mocht dit niet het geval zijn dan ontvangt u daarvan van ons een mail en communiceren we met u over eventuele oplossingen.

Cayboo maakt voor verzending vooral  gebruik van  Post.nl / MyParcel. Ervaring heeft ons geleerd dat de bezorging een tot  twee werkdagen kost (geteld vanaf het moment dat het product wordt opgehaald op het verzendpunt)
Maandag is geen  bezorgdag bij Post.nl,  zaterdag wel. Het pakketje wordt op uw huisadres een aantal malen aangeboden. 

Ook voor verzendingen die door de brievenbus passen maken we gebruik van Post.nl. Ook hierbij kunt u rekenen op  een à twee werkdagen voor bezorging. Hierbij ontvangt u eveneens eenTrack & Tracecode.

 

Verzendkosten Buitenland *

België zonder Track en Trace

€ 8,75

Deutschland  Ohne Track und Trace

€ 8,75

* Overige landen op aanvraag

 

 

© 2011 - 2017 Cayboo, DE webwinkel voor bamboe textiel, design en (t)huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel