Bamboe voor bedrijven


Ben je een bedrijf op zoek naar een origineel relatiegeschenk of iets moois voor in het kerstpakket van je medewerkers? Of heb je een praktijk of  een Bed and Breakfast en wil je je gasten verwennen met superzachte bamboe handdoeken ? Misschien ben je lid van een vereniging die graag eens wat anders wil en de leden wil steken in nieuwe bamboe shirts?  Of gewoon een horecabedrijf op zoek naar stevige snijplanken ? Het kan allemaal!

Voor bedrijven en organisaties bieden wij interessante kortingen aan wanneer van producten meerdere aantallen worden afgenomen. Wij maken daartoe altijd een passende offerte voor u.
Ook kunnen we bamboe houten producten en bamboe horloges personaliseren met een laser gravering. Laat de naam of favoriete slogan van je bedrijf in het bamboe hout graveren.

Zoek gerust tussen onze bamboe producten op de website. En wanneer u naar iets op zoek bent dat er niet bij staat kunt u ons altijd benaderen met uw vragen. Wellicht kunnen we dan toch iets voor u uithalen  gezien de contacten die we hebben met vele leveranciers.  

Dus bel ons, mail ons (info@cayboo.nl) , vraag ons of kom langs in onze winkel.  

Een aantal bedrijven ging u al voor.

Hogeschool Zuyd; kerstattentie personeel

van Goethem engineering ; relatie geschenken

SZ Specialist;  horloges met lasergravure bedrijslogo

Gemeente Kerkrade; bamboe t-shirts  voor medewerkers buitendienst
 

Ook hebben wij al voor diverse  opdrachtgevers grote hoeveelheden bamboe snijplanken geleverd met bedrijfslogo. 
 

Bij CAYBOO leveren we graag maatwerk en denken wij met u mee. 

 

 

 

 

© 2011 - 2020 Cayboo, bamboe kleding, hout, servies en bamboe horloges | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel