CAYBOO BIEDT EIGENTIJDSE BAMBOE PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT


 

      

   

Bamboe ondergoed heren

Als je goed gekleed door het leven gaat, wil je ook de laag onder je kleding graag goed in orde hebben. Bamboe ondergoed is er voor heren die belang hechten aan comfortabel ondergoed. Ondergoed van bamboe voelt zacht aan en zit als een tweede huid. De vezel van bamboe is holler dan die van katoen en daarom wordt vocht beter opgenomen. Het ondergoed blijft daarom lang fris en ruikt ook minder. We willen hier niet ervoor pleiten om de hele week in dezelfde onderbroek rond te lopen maar er zijn wel degelijk verschillen met katoenen ondergoed. 

Bamboe heren ondergoed

Bamboe heren ondergoed ventileert goed en reguleert ook de temperatuur. Het wordt ook goed verdragen door mannen die huid aandoeningen hebben zoals allergiën en bijvoorbeeld diabetes. En ook bij het sporten doet bamboe ondergoed uitstekend zijn werk.

Bamboe ondergoed heren kopen

Bij Cayboo kunnen heren bamboe ondergoed kopen in de maten S t/m XXL. Het meeste bamboe heren ondergoed is samengesteld uit bamboe (meestal 70%) en een klein deel katoen. Een geringe hoeveelheid elasthan zorgt voor voldoende rek en een mooie pasvorm. Het heren ondergoed is er in vlotte kleuren, voor heren die gezien willen worden. De kans is groot wanneer je eenmaal over bent gegaan tot het kopen van bamboe ondergoed, je niet meer anders wilt. Je bent dus gewaarschuwd!

Bekijk de collectie bamboe heren ondergoed hier.

 

Bezoek onze winkel in Sittard

Ons adres is Voorstad 8 , 6131 CR te Sittard (in de winkelstraat naast Intertoys). Ben je in de buurt, aarzel niet om ons te bezoeken, je bent van harte welkom !  

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur,  zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, maandags gesloten. Vanaf maart is er iedere laatste zondag van de maand koopzondag en zijn we geopend van 12.00 - 17.00 uur.     Tel. van de winkel  085 877 1596


                     

 

                 

                 

      

© 2011 - 2018 Cayboo, DE webwinkel voor bamboe textiel, design en (t)huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel