CAYBOO BIEDT EIGENTIJDSE BAMBOE PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT


 

      

   

Bamboe servies

Wil je meer duurzaamheid in je keukenkastje, overweeg dan eens om bamboe servies te kopen. Super leuk servies zonder een greintje plastic, in trendy kleuren en in een strak vorm gegeven design. Mix ‘n match de borden, kommen, bekers voor een stijlvolle of juist vrolijke tafel.

Servies bamboe

Servies van bamboe is heel licht in gewicht waardoor het ook ideaal is als campingservies of als buitenservies in de zomer. Bij de barbecue mogen de bamboe borden en kommen niet ontbreken. 
Groot voordeel van het servies is dat het is afgewerkt met een kunsthars, waardoor het waterdicht is. Bamboeservies kan dus gewoon in de vaatwasser. Je kunt er vloeibare en vaste voedingsmiddelen in kwijt tot 100 graden C. En rode tomatensoep of groene pesto, allemaal geen probleem; de kleuren worden niet opgenomen door de wanden en was je er zo weer van af.

Bamboe servies mag alleen niet in de magnetron.

Bamboe servies kopen

En ben je over een jaartje of 10 toe aan iets anders, dan begraaf je het servies gewoon in je achtertuin (het kan niet op de composthoop). Het is samengesteld uit de natuurlijke grondstoffen bamboe en mais, en een kleine hoeveelheid kunsthars. Bamboe en mais zijn biologisch afbreekbaar, en ook de hars is na iets langere tijd afbreekbaar. Onder ideale omstandigheden in de grond is het bamboe servies na zo’n 4 jaar verdwenen.

 

Bezoek onze winkel in Sittard

Ons adres is Voorstad 8 , 6131 CR te Sittard (in de winkelstraat naast Intertoys). Ben je in de buurt, aarzel niet om ons te bezoeken, je bent van harte welkom !  

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur,  zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, maandags gesloten. Vanaf maart is er iedere laatste zondag van de maand koopzondag en zijn we geopend van 12.00 - 17.00 uur.     Tel. van de winkel  085 877 1596


                     

 

                 

                 

      

© 2011 - 2018 Cayboo, DE webwinkel voor bamboe textiel, design en (t)huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel