CAYBOO BIEDT EIGENTIJDSE BAMBOE PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT


 

      

   

Bamboe bekers

Bamboe bekers horen thuis op de duurzame keukentafel van tegenwoordig. Bamboe servies is bezig aan een opmars en dat is niet voor niks. Het is een prachtig alternatief voor plastic en is bovendien een stuk minder belastend voor het milieu. Bamboe servies is biologisch afbreekbaar omdat het gemaakt is van bamboevezel en maispoeder en een kleine hoeveelheid kunsthars om het waterdicht te maken. In tegenstelling tot plastic breekt deze grondstof onder goede condities (in de grond) binnen 4 jaar af. 

Bekers bamboe

Dat is reden te meer om bamboe servies snel in je keukenkastje te halen. Het servies is een complete lijn met bekers van bamboe, borden, kommetjes en zelfs suiker- en melkkannetjes. Het servies bij Cayboo is van het merk Point Virgule. Dit merk staat bekend om zijn mooie vormgeving en een trendy gebruik van kleuren. Je kunt de bamboe bekers en de bamboe kommen en bordjes naar hartenlust combineren , de kleuren zijn onderling prima op elkaar afgestemd.
 
Wat het servies extra aantrekkelijk maakt, is dat het gewoon in de vaatwasser kan. Niet in de magnetron overigens, daar kan het niet tegen.

Bamboe bekers kopen

Bamboe bekers kopen? Ga voor de gezellige bamboe mok met oor, of voor de gladde beker in handzaam formaat. Geniet van koffie, thee of een ander drankje. Maar ook tomatensoep vormt geen enkel probleem, kleuren worden niet door de beker opgenomen en was je zo van de wanden af. Omdat de bekers licht in gewicht zijn, zijn ze prima geschikt voor kinderen, maar ook voor mensen die door ziekte moeite hebben met het tillen van zware porseleinen bekers met inhoud.

 

Bezoek onze winkel in Sittard

Ons adres is Voorstad 8 , 6131 CR te Sittard (in de winkelstraat naast Intertoys). Ben je in de buurt, aarzel niet om ons te bezoeken, je bent van harte welkom !  

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur,  zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, maandags gesloten. Vanaf maart is er iedere laatste zondag van de maand koopzondag en zijn we geopend van 12.00 - 17.00 uur.     Tel. van de winkel  085 877 1596


                     

 

                 

                 

      

© 2011 - 2018 Cayboo, DE webwinkel voor bamboe textiel, design en (t)huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel