CAYBOO BIEDT EIGENTIJDSE BAMBOE PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT


 

      

   

Bamboe kommetjes

Als we eindelijk af willen van de plastic berg en de plastic soep moeten we bewustere keuzes maken in ons dagelijks leven. En dat is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Cayboo biedt een mooi bamboe servies dat grotendeels biologisch afbreekbaar is. Vervang je kommetjes in de keuken eens geleidelijk aan door bamboe kommetjes. Het hoeft niet in een keer, bij iedere verjaardag een nuttig cadeautje, en je hebt na een tijdje een mooi servies bij elkaar. De kommetjes van bamboe zijn er in diverse kleuren en maten. Mooie trendy kleuren die je prima met elkaar kunt matchen. En in diverse maten waardoor je volop kunt variëren met de inhoud. Of het nu gaat om soep, yoghurt of tapas. De bamboe kommetjes zijn multifunctioneel en kunnen temperaturen tot 100 graden aan.

Kommetjes bamboe

Omdat ze waterdicht zijn kunnen ze ook in de vaatwasser, dat is dan weer mooi. Bamboe servies kan echter niet in de magnetron.

Bamboe kommetjes kopen

De bamboe kommetjes kun je kopen voor in je keukenkast, maar zeker ook voor in de caravan, bij de barbecue of op je buitentafel. Vul aan met bamboe borden en bamboe bekers en je hebt een compleet servies dat de toets der duurzaamheid prima kan doorstaan. De kommetjes zijn slijtvast en gaan lang mee; ze zijn echter niet onbreekbaar. En heb je er na jaren helemaal genoeg van, dan begraaf je de kommetjes in je achtertuin. Na ongeveer 4 jaar zijn ze onder de juiste condities helemaal afgebroken.

 

Bezoek onze winkel in Sittard

Ons adres is Voorstad 8 , 6131 CR te Sittard (in de winkelstraat naast Intertoys). Ben je in de buurt, aarzel niet om ons te bezoeken, je bent van harte welkom !  

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur,  zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, maandags gesloten. Vanaf maart is er iedere laatste zondag van de maand koopzondag en zijn we geopend van 12.00 - 17.00 uur.     Tel. van de winkel  085 877 1596


                     

 

                 

                 

      

© 2011 - 2018 Cayboo, DE webwinkel voor bamboe textiel, design en (t)huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel