CAYBOO BIEDT EIGENTIJDSE BAMBOE PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT


 

      

   

Bamboe snijplank

In de moderne keuken mogen snijplanken natuurlijk niet ontbreken. Bamboe snijplanken zijn hard en stevig en daarom uitermate geschikt voor het snijden van al je groenten, kruiden, brood en vlees. 

Wil je een bamboe snijplank kopen, dan heb je bij Cayboo een ruime keuze uit een breed assortiment. Er zijn vele diktes en afmetingen. Zo zijn er hakblokken waar de professionele kok zich op kan uitleven, maar ook kleine haksetjes waar je in een handomdraai je verse kruiden op fijn hakt. Gewone snijplanken zijn er van klein tot groot en ook bamboe pizzaplanken ontbreken niet. Wil je het extra gezellig maken en je tapas presenteren op een lange plank midden op tafel, waarvan iedereen kan eten, dan ga je voor de bamboe plank XL.

Snijplank bamboe

De bamboe snijplanken zijn vrijwel allemaal van het merk Point Virgule, een stevig en solide merk. Mooie afgewerkte hoeken en een hoogwaardig design kenmerken dit merk.
Omdat de snijplanken van bamboe zijn en een dichte oppervlakte struktuur kennen, is het aan te raden de planken af en toe te behandelen met olie, desgewenst speciale olie voor bamboe hout die ook in ons assortiment terug te vinden is. De snijplanken worden schoongemaakt met een sopje van water en zeep, ze kunnen niet in de vaatwasser.

Bamboe snijplank kopen

Je keuken wordt een stuk duurzamer met snijplanken van bamboe.

 

Bezoek onze winkel in Sittard

Ons adres is Voorstad 8 , 6131 CR te Sittard (in de winkelstraat naast Intertoys). Ben je in de buurt, aarzel niet om ons te bezoeken, je bent van harte welkom !  

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur,  zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, maandags gesloten. Vanaf maart is er iedere laatste zondag van de maand koopzondag en zijn we geopend van 12.00 - 17.00 uur.     Tel. van de winkel  085 877 1596


                     

 

                 

                 

      

© 2011 - 2018 Cayboo, DE webwinkel voor bamboe textiel, design en (t)huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel