CAYBOO BIEDT EIGENTIJDSE BAMBOE PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT


 

      

   

Bamboe handdoek

Vind je ook dat je af en toe een verwenmoment voor jezelf verdiend hebt ? Niks lekkerder dan languit in bad en relaxen in je eigen huis. Met bamboe handdoeken beleef je nog meer wellness in je eigen badkamer. Handdoeken van bamboe zijn zijdezacht en voelen heerlijk aan. Vanwege de holle cellen van de bamboevezel nemen ze het vocht uitstekend op.

Wil je een bamboe handdoek bij Cayboo kopen dan ga je voor zware kwaliteit. De handdoeken en badlakens zijn 600 gr./m2, Ze zijn te koop in mooie trendy kleuren en in diverse afmetingen. Je kunt een set  handdoeken samenstellen van washand-gastendoek-handdoek en badlaken. Mooi voor jezelf maar zeker ook om cadeau te doen. Er zijn ook voordelige pakketten van 3- 3 of 4 handdoeken of badlakens.

Handdoeken bamboe

Wil je extra veel luxe om je lijf dan koop je een bamboe badlaken XL of een bamboe sauna handdoek. Deze zijn extra groot en kun je royaal om je lijf wikkelen. En voor je natte haren bestaat er een speciale haar handdoek van bamboe. Makkelijk om je hoofd te draaien als een tulband en vast te zetten met een knoop.

Bamboe handdoek kopen

Handdoeken van bamboe blijven ook in de was lekker zacht. Ze mogen gewassen op max. 40 gr. Het is belangrijk geen wasverzachter te gebruiken. Daar kan de bamboevezel niet goed tegen, de vezeluiteindjes raken verstopt en er treedt een soort vervilting en dus verharding op. Dat wil je natuurlijk niet want bamboe handdoeken zijn een weldaad voor je huid.

 

Bezoek onze winkel in Sittard

Ons adres is Voorstad 8 , 6131 CR te Sittard (in de winkelstraat naast Intertoys). Ben je in de buurt, aarzel niet om ons te bezoeken, je bent van harte welkom !  

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur,  zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, maandags gesloten. Vanaf maart is er iedere laatste zondag van de maand koopzondag en zijn we geopend van 12.00 - 17.00 uur.     Tel. van de winkel  085 877 1596


                     

 

                 

                 

      

© 2011 - 2018 Cayboo, DE webwinkel voor bamboe textiel, design en (t)huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel