CAYBOO BIEDT EIGENTIJDSE BAMBOE PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT


 

      

   

Bamboe zonnebril

We gaan steeds meer voor de natuurlijke look, en de bamboe zonnebril van ons eigen merk Cayboo past perfect in die trend. Daar wil je graag mee gezien worden !

Als de zomer eraan komt betekent dat tijd voor de zon. Je ogen vragen uiteraard om meer bescherming en daarom draag je een zonnebril. Maar een zonnebril is ook mode en dus kleur bekennen. Met een stijlvolle zonnebril van bamboe heb je meer dan alleen gezichtsbescherming, je laat jezelf zien. Helemaal hip met deze bril , op reis,  naar 'n festival of gewoon lekker chillen in de stad. Geschikt voor jong en oud, mannen en vrouwen. 

Zonnebril bamboe

Het montuur is van duurzaam bamboe hout. Dit is van nature een bijzonder licht materiaal, je voelt deze bril dan ook nauwelijks op je neus. De glazen zijn gepolariseerd en kennen een UV-400 filtering en een antikraslaagje. Een prima bescherming dus tegen felle zonestralen.

Om de perfecte bamboe zonnebril te kopen waar je je comfortabel bij voelt en die precies aansluit op jouw persoonlijke smaak, heeft Cayboo diverse modellen. Ze ademen in zekere zin eenvoud en simpliciteit. De kracht van de zonnebril zit hem in de kleine accenten. Er zijn Wayfare modellen en vlindermodellen met alleen bovenmontuur. 

Bamboe zonnebril kopen

De brillen worden standaard geleverd in een zwart stoffen brillenzakje. Mocht je een mooie geschenkverpakking willen in de vorm van een stevig kartonnen doosje of een bamboe koker dan kan dat ook.

 

Bezoek onze winkel in Sittard

Ons adres is Voorstad 8 , 6131 CR te Sittard (in de winkelstraat naast Intertoys). Ben je in de buurt, aarzel niet om ons te bezoeken, je bent van harte welkom !  

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur,  zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, maandags gesloten. Vanaf maart is er iedere laatste zondag van de maand koopzondag en zijn we geopend van 12.00 - 17.00 uur.     Tel. van de winkel  085 877 1596


                     

 

                 

                 

      

© 2011 - 2018 Cayboo, DE webwinkel voor bamboe textiel, design en (t)huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel