CAYBOO BIEDT EIGENTIJDSE BAMBOE PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT


 

      

   

Bamboe jurk

Steeds meer vrouwen lopen tegenwoordig warm voor duurzame mode. Kleding van goede grondstoffen, duurzaam gemaakt met respect voor milieu en mens en bedoeld om langer in de kast te hangen dan één seizoen. Gelukkig ontstaat er steeds meer keuze op het gebied van duurzame kleding en textiel.

Jurk bamboe

Een bamboe jurk past helemaal in deze beweging. Bamboe is een groene grondstof en wordt tegenwoordig veelvuldig toegepast in textiel. Gemaakt van ademende en goed ventilerende bamboestof, voelt een jurk van bamboe comfortabel op je huid. De stof is doorgaans soepel en zacht en valt mooi om je lijf. Bamboe neemt het vocht goed op waardoor je veel minder last hebt van transpiratie. Nare luchtjes blijven letterlijk lang uit en je kunt je jurk met gemak nog een dagje extra aan. Kom daar maar eens om bij jurken die gemaakt zijn van polyester of andere kunstdraden.

Bamboe jurk kopen

Bij Cayboo kun je een bamboe jurk kopen van verschillende merken. Er zijn verschillende modellen van Thought, Komodo en ook mode van Bamboo Belgium maak onderdeel uit van de collectie. Er zijn jurken die volledig van bamboe zijn gemaakt, maar ook jurken met samenstellingen van bamboestof en tencel. Deze laatste stof is op basis van eucalyptushout en een relatieve nieuwkomer op de markt van duurzame textielstoffen. De collectie wordt per seizoen aangepast maar uiteraard tref je bij Cayboo niet om de paar weken nieuwe bamboe jurken. Bamboe mode is duurzaam en zeker geen fast fashion. De jurken zijn elegant en modieus en horen thuis in iedere duurzame kledingkast.

 

Bezoek onze winkel in Sittard

Ons adres is Voorstad 8 , 6131 CR te Sittard (in de winkelstraat naast Intertoys). Ben je in de buurt, aarzel niet om ons te bezoeken, je bent van harte welkom !  

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur,  zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, maandags gesloten. Vanaf maart is er iedere laatste zondag van de maand koopzondag en zijn we geopend van 12.00 - 17.00 uur.     Tel. van de winkel  085 877 1596


                     

 

                 

                 

      

© 2011 - 2018 Cayboo, DE webwinkel voor bamboe textiel, design en (t)huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel